アンスリウムの集団ストーカー被害

都内で孤独な50代男性の被害報告

Skadebevis maksimalt 1,48μSv tirsdag den 12. september 2023

Vær venligst opmærksom på denne usynlige mordhandling.
Seishi og Chiyo Yamazaki, Soka Gakkai-medlemmer, der bor i værelse 202 (tidligere fiskebutiksejer S ligner Andrei Chikatilo; hans søn ligner ham, selvom han endnu ikke er skaldet; hans søn og hans kone er fra Yokohama? De har børnebørn; deres strejkegebyrer overføres til en nærliggende kreditforening) fra deres hjem Elektromagnetiske bølger (røntgenstråling) strålingsbillede (normalt mindre end 0,05 μSv på alle tidspunkter) Hvis du er en troende troende, vil du sandsynligvis blive vaccineret. Hvis du fortsætter med at gøre dårlige ting, vil der helt sikkert komme guddommelig straf.
Så snart jeg postede gårsdagens skade på X, steg den til 0,33μSv

▼0,30μSv

▼0,26μSv

▼0,49μSv, intens bestråling fortsætter i dag

▼ Vågn op 0,52μSv

▼Kontinuerlig bestråling omkring 0,13μSv gentagne gange

▼0,24μSv

▼0,22μSv

~Udeladt~
▼0,19μSv

▼0,20μSv

▼Så snart 1,48μSv detekteres, nulstilles geigertælleren.

22:43, ved genstart, bestråling på op til 1,15 μSv. (For detaljer postede jeg en video på X(Twitter)) Endelig måling: 0,42μSv

▼0,16μSv (0,20μSv ved start af måling)


Isa og Akik Kuramata, en koreansk bosiddende i værelse 403, er et ægtepar (mand jeg er arkitekt og driver en privat virksomhed, mor A har et osteagtigt ansigt, sønnen Takum ligner den i Glico Morinaga-hændelsens montage, har skrå øjne, er bleg og stor, kan have brunt hår, er værnepligtig) (Escape, almindeligt navn) Chikane af daglig støj fra hjemmet (Stråling nedefra når sandsynligvis helt til tops) Hvis du er medlem af det akademiske selskab, vil du sandsynligvis blive vaccineret. Hvis du fortsætter med at gøre dårlige ting, vil der helt sikkert komme guddommelig straf.
01:19 Lyden af ​​ventilationsblæseren, der lukker ned (højt) Jeg håber, Kuramata lider af eftervirkningerne af vaccinen.
6:53. Samme som ovenfor, må Kuramata blive straffet af Gud.
9:33 Samme som ovenfor, jeg håber Kuramata vender tilbage til sit hjemland Korea.
12:56 Samme som ovenfor, jeg håber Kuramata går ad helvede til.
~Udeladt~
19:38 Masser af faldende lyde
8:38 Lyden af ​​ventilationsventilatoren, der lukker ned (højt) Jeg håber, Kuramata lider af vaccinen.

andre
05:08 En mand hoster flere gange udenfor, og det lyder som en knurren.

Ingen griber ind i Japan, men denne strålingsforbrydelse kan blive udført af Soka Gakkai (Komeito) over hele verden. Soka Gakkai er måske ikke den eneste. Det ligner Havana syndrom i Amerika.
Og de er aktionærerne i Pfizer, som distribuerede coronavirus mRNA-vaccinen til Japan. Da jeg spredte det på Twitter, blev jeg blokeret af U.S. Naval Forces Japan Command @CNFJ, og min tidligere konto blev suspenderet. Hvorfor?
https://sp.nicovideo.jp/watch/sm41437694
(Jeg støtter i øvrigt ikke i øjeblikket noget bestemt politisk parti, selvom der er nogle, der interesserer mig.)
Soka Gakkai er udpeget som en kult i Frankrig, Tyskland, Belgien, Østrig, Chile og andre lande. Folk fra lande og ambassader, der er udpeget som sekter, bør være forsigtige.
Der er også dæmoner involveret i denne forbrydelse i andre lande, der har tiltrukket Soka Gakkai. Vær forsigtig, når du besøger.

Guddommelig straf vil ramme de ugudelige. Jeg håber, at så mange ofre som muligt bliver reddet.
Jeg skriver det ned her som bevis og beder til Gud.