アンスリウムの集団ストーカー被害

都内で孤独な50代男性の被害報告

Gewelddadige continue aanval Maximaal 0,97 μSv 3 mei 2023 (woensdag)

Wees je alsjeblieft bewust van deze onzichtbare moord. Soka Gakkai (Komeito) is aangewezen als cultus in Frankrijk, Duitsland, Chili, Oostenrijk, enz. Er moeten overal ter wereld mensen zijn die dezelfde schade lijden. Als u zich om onbekende redenen niet goed voelt, neem dan contact met ons op.

Ik werd voor het eerst bewust van deze misdaad in 2014 tijdens de Soka Gakkai-bendestalking. Toen ik me bij dezelfde slachtoffergroep probeerde aan te sluiten, werd die vergezeld door een andere sekte genaamd Kenshokai. Ze behandelen me als een spion van de Soka Gakkai en laten me met rust.
Ik heb het vele jaren doorstaan, maar dit jaar verspreidden politici genaamd "Komeito", de moederorganisatie van Soka Gakkai, vaccins in Japan met behulp van belastinggeld zonder enige wetgeving. Toen ik ernaar keek, was Soka Gakkai aandeelhouder van Pfizer. Ze promootten mRNA-vaccins bij veel mensen, inclusief hun volgers.
U kunt de resultaten zien.
Toen ik dit feit verspreidde, werd de stralingsschade ernstig en stortte ik drie keer in door een herseninfarct. Mijn vader stierf aan kanker en mijn moeder kreeg ook kanker. Mijn familie en vrienden geloven me echter niet. Als je hevig klaagt, word je als ziek behandeld.
Nu laat ik gewoon het bewijs achter en verspreid ik de waarheid tot ik vermoord word.

Ik zal de stroom van schade binnen een dag uitleggen.
Soka Gakkai-lid in kamer 202, Yamazaki's residentie, bestralingsbeeld van elektromagnetische golven (röntgenstraling) (meestal altijd 0,05 μSv of minder)
▼Toilet wakker, 0.31μSv

Om 03.15 uur werd een dosis van 0,97 μSv gedetecteerd. (1,16 μSv aan het begin van de meting, details geüpload op Twitter) Gevoelloosheid, zwelling, pijn, duizeligheid.
Om 04.50 uur was de maximale instraling 0,64 μSv. (Ik heb een video op Twitter geplaatst voor details) Gevoelloosheid in de inwendige organen, buikpijn, diarree.

Continue instraling van ongeveer 0,13 μSv elke 10 tot 15 minuten.

▼ 0,20 μSv, ook vandaag is de instraling intens.


▼ Woonkamer 0,18 μSv (0,19 μSv aan het begin van de meting)

▼Keuken 0.27μSv

Om 11:39 uur was de maximale instraling 0,61 μSv. (Ik heb een video op Twitter geplaatst voor details) Gevoelloosheid in de inwendige organen, misselijkheid, duizeligheid. (EMS-tester en meetinstrument voor elektromagnetische golven zijn ook ingeschakeld)

▼Zodra ik de bewijsvideo weer op Twitter plaatste,
Verhoogd tot 0,74 μSv. (Omdat het bevroor, kon ik deze video niet maken)

▼0.15μSv

▼0.43μSv

▼0.48μSv
:afbeelding
13.30 uur Instraling met maximaal 0,69 μSv. (Voor details heb ik een video op Twitter geplaatst)
:afbeelding
▼0,28 µSv
:afbeelding
▼0,14 μSv

▼Slaapkamer 0.40μSv (maximaal 0.42μSv)

Een Koreaanse bewoner in kamer 403, afkomstig uit het huis van Kuramata, wordt lastiggevallen door het dagelijkse leven (straling van onderen bereikt waarschijnlijk de top). brand ziekte.
10.30 uur Het stopgeluid van de ventilator (hard), het gebruikelijke vuur.
15:22 uur Zelfde als hierboven
19:25 Zelfde als hierboven

Niemand in Japan zal verhuizen, maar deze stralingsmisdaad zal door Soka Gakkai (Komeito) over de hele wereld worden uitgevoerd. Vergelijkbaar met het Havana-syndroom in de Verenigde Staten.
Landen waarin de Soka Gakkai aanwezig is, kunnen ook betrokken zijn. Wees voorzichtig met de landen en ambassadebeambten die de Soka Gakkai als sekte hebben aangemerkt.

Ik zal het hier neerzetten als bewijs.
De goddelozen zullen gestraft worden. Mogen er zoveel mogelijk slachtoffers worden gered. bid tot god